Istoric, Produse

Istoric

Decembrie 2002 - Blue Project Software este fondata, avand la baza o mica echipa de ingineri software si o convingere puternica: livrarea de solutii optime la nevoile clientilor.

2003 - 2006 - Echipa noastra dezvolta solutii la cheie pentru diferiti clienti atingand de fiecare data un grad de satisfactie ridicat din partea acestora. Este o perioada foarte productiva care ne-a ajutat sa intelegem ingredientele unui program de calitate.

2005 - Ideea ce sta in spatele BlueDoc apare in aceasta perioada, in primul rand ca un sistem de care aveam nevoie intern.

De ce sa te incurci in maldare de hartii, dosare cu documente mai mult sau mai putin aranjate si clasificate? Se incepe dezvoltarea primei versiuni de BlueDoc.

Dupa 1 an de dezvoltare, testare si utilizare interna am decis sa tranformam acest sistem in produsul nostru principal. Credem cu convingere in puterea acestui sistem de a face diferenta pentru afacerea dumneavoastra.

2006 - Al treilea trimestru - In timp ce lucra la extensiile BlueDoc, unul dintre inginerii nostri a avut nevoie de un utilitar care sa permita vizualizarea diferentelor de registrii si fisiere. Nemultumit de produsele existente pe piata a inceput dezvoltarea a ceea ce a devenit mai apoi SysTracer.

Secretul nostru?

Nu exista alt secret decat munca, creativitatea si dorinta puternica a reusi! Noi credem ca oferim programe si solutii software pentru care nu platiti niciodata mai mult decat valoarea corecta.

De ce ar alege un potential client pe noi sau produsele noastre?

Noi folosim aceste produse in fiecare zi pentru a ne asigura ca nivelul de calitate este ridicat si nicio problema nu ramane nedetectata.

Avem capacitatea de a dezvolta sisteme complexe destinate unei game largi de necesitati. Ceea ce face colaborarea cu noi speciala este relatia noastra deschisa, fara frontiere, pe care incercam sa o stabilim cu fiecare client in parte.

Acest lucru ne permite sa intelegem foarte bine problemele clientilor si drept urmare sa realizam solutiile care raspund cel mai bine acestora.

De aceea oferim produse si servicii de calitate obtinand satisfactia clientilor chiar de la inceput.

Noutati
Aprilie 21, 2008

Calculator desktop flexibil si usor de utilizat. Poate calcula simultan mai multe expresii, afisand rezultatele in cursul editarii. Se pot defini variabile pentru a le utiliza in expresii matematice complexe.

Noiembrie 28, 2007

Versiunea 1.5 a aplicatiei SysTracer vine cu o noua facilitate importanta - puteti exporta diferentele registrilor intre snapshoturi, sau chiar intregul continut al unei chei in format regedit (in fisiere .reg).

Iulie 23, 2007

Acum aveti posibilitatea de a inregistra informatii despre aplicatiile lansate la pornirea calculatorului, servicii si drivere. De acum inainte puteti folosi noua versiune SysTracer Pro pentru a cauta in snapshoturi si pentru a compara calculatoare diferite.

Iunie 11, 2007

BlueDoc versiunea 1.2 a fost lansata. Incepand cu aceasta versiune, accesul la dosare a devenit mult mai usor folosind noul arbore de navigare. Deasemeni imbunatatiri ale editorului de fluxuri de lucru va faciliteaza definirea fluxurilor.

© Copyright 2019 Blue Project Software. All rights reserved. Privacy policy | Terms of use