BlueDoc - Document Management System

BlueDoc - Ecranul principal

Gestionare documente

Blue Project Software - BlueDoc este un sistem de gestiune al documentelor. BlueDoc va faciliteaza stocarea si catalogarea documentelor, avind posibilitati rapide de cautare si regasire.

BlueDoc - Definire categorii

Definire categorii de documente

Puteti defini propriile dvs categorii de documente si asocia documentelor informatii suplimentare de catalogare, simplificind astfel regasirea lor ulterioara.

BlueDoc - Ecranul cautare documente

Regasire documente

Puteti efectua cu usurinta cautari folosind criterii multiple ce includ chiar si cuvinte din cadrul documentelor, BlueDoc avand suport integrat de indexare full-text pentru documente in format word, excel, power point, pdf etc.

BlueDoc - Drepturi de acces utilizatori

Gestionare drepturi de acces

BlueDoc este o aplicatie client-server conceputa special pentru lucrul concomitent in retea a mai multor utilizatori. Aveti posibilitatea de a crea grupuri de utilizatori specificand si stabilind astfel drepturi si nivele de acces la dosare si documente.

BlueDoc - Editorul pt. fluxuri de lucru

Creare fluxuri de lucru

Aplicatia permite definirea de fluxuri de lucru in scopul reglementarii circulatiei documentelor. Cu ajutorul unui instrument grafic se poate defini schema fluxului de lucru, stabilind sarcinile ce vor trebui efectuate si persoanele ce vor fi implicate in rezolvarea acestora.

BlueDoc - Versiuni documente

Vizualizare istoric document

Puteti pastra toate modificarile unui document sub forma de versiuni ale documentului, avand posibilitatea de a le vizualiza oricand si chiar de a reveni la o versiune anterioara.© Copyright 2019 Blue Project Software. All rights reserved. Privacy policy | Terms of use